
Υλικά
Λικέρ Μαστίχας 6clΥλικά
Φρέσκος χυμός λεμόνι 3cl
Σιρόπι μελιού 2cl
Ροζ πιπέρι 2 κουταλάκια του γλυκού
Αngostura bitter 1 δόση
Εκτέλεση
Bάζουμε το ροζ πιπέρι μαζί με το σιρόπι μελιού στο σέικερ πρώτα και με ένα γουδοχέρι διαλύουμε το πιπέρι μέσα στο μέλι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε στο σέικερ με πάγο.
Σουρώνουμε σε ποτήρι με πάγο, αφήνοντας όμως μέρος του πιπεριού να περάσει στο τελικό μας αποτέλεσμα.