Υλικά
40ml Pampero BlancoΥλικά
20ml Coconut Rum
2 κουτ. γιαούρτι στραγγιστό
15ml σιρόπι ζάχαρης
5ml Lime Sherbet
10ml Pineapple Puree Ponthier
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα μας τα υλικά στο shaker, γεμίζουμε με πάγο και χτυπάμε δυνατά.
Έπειτα σουρώνουμε σε ποτήρι κρασιού με τριμμένο πάγο και γαρνίρουμε με τριμμένη σοκολάτα και ένα λευκό πούπουλο δεμένο σε χρυσή κορδέλα.Μια άλλη πτυχή της όμορφης Elizabeth Short όπου η ιστορία της συγκλόνισε το Los Angeles τη δεκαετία του 40 και έγινε ακόμα και ταινία στο Hollywood.
Την κάναμε cocktail και παρουσιάζουμε συμβολικά τη γοητεία της και την εφηβική της αθωότητα στολίζοντας την με πούπουλα και χρυσές κορδέλες…