Υλικά
90 ml rye whisky Υλικά για 1 κοκτέιλ
1 κύβο ζάχαρης
2 dash Peychaud's bitters
1 dash Angostura bitters
Absinthe (αψέντι)
φλούδα λεμονιού
(ποτήρι old-fashioned)
Εκτέλεση
Σ' ένα φαρδύ, χαμηλό ποτήρι πιέζουμε τη ζάχαρη με λίγες σταγόνες νερό να λιώσει.
Προσθέτουμε αρκετά παγάκια, το whisky και τα bitters και ανακατεύουμε καλά.
Σ΄ ένα παγωμένο old-fashioned ποτήρι ρίχνουμε μερικές σταγόνες Absinth να απλωθεί στα τοιχώματα και αδειάζουμε το περίσσευμα.
Στραγγίζουμε μέσα το περιεχόμενο του πρώτου ποτηριού και γαρνίρουμε με φλούδα λεμονιού.