Follow us

Happy donuts hour!

Happy hour για ντόνατς; Κι όμως αυτή η ιδέα του Γιαννή Νανούρη, εμπνευστή των Nanou Donuts, αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία, καθώς για τις δυόμισι ώρες –και μόνον-που είναι ανοιχτά (καθημερινά 19:00-21:30 εκτός Σαββάτου) σχηματίζονται ουρές για ντόνατς στα 18 πρατήρια όλης

Happy donuts hour!

της Αττικής. Το νέο έγινε γνωστό στην αρχή μέσω φυλλαδίων και σιγά – σιγά στόμα με στόμα τα Nanou Donuts έγιναν πολύ δημοφιλή. Και πώς να μη γίνονται ουρές στα πρατήριά τους, όταν ένα μεγάλο ντόνατ στοιχίζει μόνο 60 λεπτά! Στην επιτυχία συμβάλλει και η ποιότητα του προϊόντος. Όπως μας είπε ο κ. Νανούρης, πιστεύει στην αρχή «ό,τι βάλεις θα βγάλεις», γι’ αυτό χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες για να δημιουργήσει τα ντόνατς του. Δεν χρησιμοποιεί έτοιμα μείγματα, τα ντόνατς του δεν έχουν συντηρητικά και ακολουθείται η ίδια πετυχημένη συνταγή εδώ και 33 χρόνια, καθώς ο ίδιος βρίσκεται στο χώρο από το 1979. Οι γεύσεις είναι μετρημένες, ωστόσο ότι δοκιμάσαμε ήταν πολύ καλό, φρέσκο και γευστικό. Έτσι, στα πρατήρια βρήκαμε ντόνατς με γέμιση κρέμα βανίλια ή σοκολάτα, με επικάλυψη και γέμιση σοκολάτα, με πραλίνα και μπισκότο, με κανέλα, με ζάχαρη, αλλά και… πιροσκί με λουκάνικο! Εκτός από τα ντόνατς σε μεγάλο μέγεθος υπάρχουν και μίνι κατεψυγμένα ντόνατς, σε συσκευασίες του μισού κιλού, για να τα έχετε «του χεριού σας» όποτε θέλετε στο σπίτι. Περιέχουν περίπου 15 κομμάτια και στοιχίζουν 2,50 ευρώ. Υπάρχουν σε γλυκιά εκδοχή με ζάχαρη αλλά και σε αλμυρές προτάσεις όπως με κιμά, πατάτα ή λουκάνικο. Πού θα τα βρείτε όλα αυτά; Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 εργαστήρια και 18 πρατήρια σε όλη την Αττική, ενώ είναι έτοιμα να ανοίξουν άλλα 8, οπότε σίγουρα θα υπάρχει ένα κοντά σας. Ενημερωθείτε για τις διευθύνσεις στο site της εταιρείας www.nanoudonutshouse.com

Επίσης...

Μυρωδιές από το παρτέρι: Μαγειρεύοντας με βότανα

Ο βασιλικός, το θυμάρι και η ρίγανη γράφουν ιστορία στο πιάτο σου.

Σοκολατόπιτα: Η αδυναμία των choco-lovers

Δείτε εντός τρεις συνταγές για την αγαπημένη και φουλ στη σοκολάτα πίτα.

Περισσότερα από

Μοσχάρι για το κυριακάτικο τραπέζι

Το τραπέζι της Κυριακής θέλει κάτι πιο μπελαλίδικο, όπως αυτά τα πιάτα με μοσχάρι για τα οποία θα βρεις συνταγές εντός.

Τίποτα δεν ξεπερνά σε θαλπωρή τη γεύση του πουρέ

Δες εντός πώς μπορείς να φτιάξεις τον κλασικό πουρέ πατάτας αλλά και δύο νόστιμες παραλλαγές από λαχανικά.

Τα μύρτιλα δίνουν χρώμα και γεύση - κι αυτά τα γλυκά το αποδεικνύουν

Δείτε εντός δύο συνταγές για λαχταριστά κέικ και μία για πανακότα με πρωταγωνιστή το μύρτιλο.

Το απόλυτο τηγανητό κοτόπουλο

Τραγανό εξωτερικά, ζουμερό εσωτερικά. Δείτε πώς θα το πετύχετε.

Μάτσα: Το πράσινο ελιξίριο υγείας

Το εκλεκτό πράσινο τσάι της Ιαπωνίας έχει κατακτήσει τον κόσμο τόσο για την ξεχωριστή του γεύση όσο και για τα εντυπωσιακά οφέλη του στην υγεία.

Οι σπόροι chia υπόσχονται να κάνουν αφράτο το γλυκό σου

Δοκίμασε τις συνταγές που θα βρεις εντός για μπράουνις, μους και μάφιν με τους "μαγικούς" (και θρεπτικούς) σπόρους.

Ψάχνεις εύκολο και δροσιστικό γλυκό; Φτιάξε πανακότα!

Το γνωστό ιταλικό κρεμώδες γλύκισμα είναι ό,τι πρέπει για ένα ανάλαφρο επιδόρπιο κι εμείς σου δίνουμε τρεις ιδέες για να το φτιάξεις.

Ποιος δεν αγαπάει την τυρόπιτα;

Η πιο εύκολη κι αγαπημένη πίτα σε τρεις παραλλαγές (μία από αυτές είναι σούπερ απλή και γίνεται στο τηγάνι!).

Τα τσιζκέικ πάνε πολύ στην άνοιξη

Δροσερά και ωραία, αυτά είναι τα τσιζκέικ που σας προτείνουμε να απολαύσετε.

Παραδοσιακές συνταγές για την Πρωτομαγιά: Γεύσεις που συνοδεύουν τη γιορτή της φύσης

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην Ελλάδα, το φαγητό της Πρωτομαγιάς συνδέεται με τη φύση, την αναγέννηση και τη χαρά της ζωής.