Follow us

Master Origin Costa Rica, της Nespresso

Master Origin Costa Rica, της Nespresso

Στη σειρά Limited Edition και τις ποικιλίες Master Origin της Nespresso προστέθηκε πρόσφατα άλλη μια σπάνια ποικιλία, ο Master Origin Costa Rica. Πρόκειται για καφέ arabica από την περιοχή Central Highlands της Κόστα Ρίκα, που επιλέγεται χειρωνακτικά και ακολουθεί μια ιδιαίτερη διαδικασία: παραμένει σε νερά ιαματικών πηγών για 12 ώρες στους 65ο-70ο C. Τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία του νερού του χαρίζουν εκλεπτυσμένα αρώματα και καθαρή γεύση. Πρόκειται για παραδοσιακό τρόπο επεξεργασίας, που ακολουθούν οι τοπικοί καλλιεργητές, με τους οποίους συνεργάζεται η Nespresso.
To γευστικό του προφίλ περιλαμβάνει γλυκές νότες δημητριακών και άρωμα βύνης. Είναι ένας καφές “αυστηρός”, καλοδομημένος. Οι ποσότητες είναι περιορισμένες, γι αυτό αν θέλετε να τον δοκιμάσετε, σπεύσατε στις boutiques Nespresso…

Επίσης...

Οι αγκινάρες αλλιώς

Απολαυστικές συνταγές που δίνουν νέα διάσταση στην αγαπημένη μας αγκινάρα.

3 εύκολες συνταγές για ωραίο γαύρο

Μαρινάτος, στον φούρνο ή πλακί; Η επιλογή είναι δική σας.

Περισσότερα από

Γλυκά που ταιριάζουν στη νηστεία

Ακόμα και κατά την διάρκεια της νηστείας, μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχα γλυκίσματα που θα ικανοποιήσουν τη διάθεση για γλυκό, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές και υγιεινές επιλογές.

Τι τρώμε στη νηστεία;

Τι ακριβώς τρώμε στη νηστεία και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε νόστιμα και θρεπτικά πιάτα, με έμπνευση από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

3 συνταγές για σούπερ καλαμαράκια

Δείτε εντός τρεις νόστιμες και εύκολες συνταγές.

Φτιάχνουμε τους πιο νόστιμους χαλβάδες!

Δοκιμάστε τις τρεις συνταγές για χαλβά που θα βρείτε εντός.

Εκρηκτική γεύση από θάλασσα: Συνταγές με μύδια για κάθε περίσταση

Τα μύδια προσφέρουν υπέροχες γεύσεις και μπορούν να μετατραπούν σε γευστικά πιάτα όπως πιλάφι, λινγκουίνι ή σαγανάκι.

Φτιάξτε το Saint Honoré με βανίλια και mascarpone του chef – pâtissier Αλέξανδρου Κόνιαρη

Δείτε εντός της συνταγή για το λαχταριστό γαλλικό γλυκό.

Η Vacherin με σμέουρα και κρέμα βανίλιας του chef – pâtissier Μανώλη Στήθου

Φτιάξτε κι εσείς το νόστιμο γλυκό, ακολουθώντας τη συνταγή εντός.

Φτιάξτε τις κρέπες με βιολογικά μύρτιλα του chef – pâtissier Σπύρου Πεδιαδιτάκη

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε κι εσείς το εύκολο και ισορροπημένο ζεστό γλυκό που έχει αρώματα καραμέλας, φρούτου και αλκοόλ.

Τρεις συνταγές για παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά

Γαλακτομπούρεκο, σάµαλι ή εκμέκ: η επιλογή είναι δική σου.

3 προτάσεις για "ιδιαίτερες" μπριζόλες

Εσύ έχεις φάει την μπριζόλα σου με τραχανά;