Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η μουσταλευριά του «Κωσταρέλου» γίνεται ανάρπαστη από τους λάτρεις του είδους. Η παλιά οικογενειακή συνταγή με φρέσκο μούστο από τα Μεσόγεια, σιμιγδάλι και ελληνικό αμύγδαλο, δεν αλλάζει: άρωμα τονισμένο, που παραπέμπει σε γλυκό σταφύλι, υφή βελούδινη, απολαυστική. Γεύση σπιτική, συμπυκνωμένου σταφυλιού, με ισορροπημένη γλυκύτητα και το χοντροσπασμένο αμύγδαλο να κάνει παιχνίδι με την τραγανή υφή του. Επίσης, δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη. Συνήθως είναι διαθέσιμη μέχρι αρχές Νοεμβρίου.
Την βρίσκουμε στα καταστήματα του «Τυροκομείου Κωσταρέλου» στο Μαρκόπουλο, στα Βρηλίσσια, στο Κολωνάκι, στην Παλλήνη, στο Πόρτο Ράφτη και στο Golden Hall στο Mαρούσι. (www.kostarelos.gr)