Follow us

Η επετειακή, limited φιάλη E-LA-WON τιμά το 1821

Σε μια ολόλευκη αριθμημένη φιάλη με λογότυπο αναφοράς στα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση, αυτό το premium blend αγριελιάς και μποτσικολιάς μυρίζει Ελλάδα.

Η επετειακή, limited φιάλη E-LA-WON τιμά το 1821

Το προϊόν θα λέγαμε ότι εκφράζει και συμβολικά την ιδέα: ο εμβληματικός καρπός της ελληνικής γης είναι ένας εύστοχος τρόπος να τιμήσεις την επέτειο της ελληνικής Επανάστασης, που έρχεται με τον νέο χρόνο. Η παρουσία μάλιστα της αγριελιάς κάνει το συγκεκριμένο προϊόν να πλησιάζει ακόμα πιο κοντά το θέμα. Η συσκευασία δεν είναι απλά όμορφη, αλλά και λειτουργική: από αδιαφανές λευκό γυαλί, με προσθήκη αζώτου στο μικρό κενό που αφήνει η φιάλη, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτο το περιεχόμενο.

Διακριτικός και ο επετειακός λογότυπος «1821-1921 anniversary», κάτω από ένα σχηματοποιημένο τσαρούχι. Το blend, επίσης, μοναδικό στο είδος του, καθώς συνδυάζει την «αγριελιά» (ουσιαστικά έναν άγριο θάμνο) με την «μποτσικολιά», μια ξεχασμένη ποικιλία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που φύεται σε περιορισμένο αριθμό στην Ηλεία.

Την αγριελιά και το συγκεκριμένο blend η E-LA-WON τη λάνσαρε την προηγούμενη σεζόν, σε περιορισμένη παραγωγή και πήρε διεθνείς διακρίσεις. Δύσκολη στη διαχείρισή της ποικιλία, άρα και για μικρές ποσότητες. Όπως μας είπε ο παραγωγός, οι μικροί καρποί μαζεύονται με το χέρι και η διαδικασία ελαιοποίησης αρχίζει μέσα σε 3 ώρες το αργότερο από τη συγκομιδή. Είναι ένα ελαιόλαδο φρουτώδες, με νότες γρασιδιού, φύλλων ελιάς, φρέσκου καρυδιού, μια νόστιμη πικρίλα και ωραία επίγευση, είναι ισορροπημένο αλλά και ιδιαίτερο.

Η συλλεκτική, αριθμημένη και limited edition φιάλη ήδη βρίσκεται στα ράφια αρκετών deli και συγχρόνως έχει σταλεί για «γνωριμία» στην Ελληνική Επιτροπή για την Επέτειο του ’21, στις αρχές της χώρας, αλλά και στην Ομογένεια Αμερικής και Αυστραλίας. Μάλιστα, σε μια ένδειξη κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, ο δημιουργός του Γιάννης Καμπούρης μας πληροφορεί ότι μέρος των πωλήσεων από την επετειακή φιάλη θα δοθούν σε ίδρυμα για τα παιδιά.

Πληροφορίες διάθεσης: 2106001555 / www.olivelawon.com

Επίσης...

Τρία τέλεια γλυκά με σύκο

Τώρα που είναι η εποχή του, απολαύστε το σύκο σε τρεις παρασκευές.

Οι viral καλοκαιρινές συνταγές που ξεσηκώσαμε από το TikTok

Γρήγορες, εύκολες και δροσερές, οι παρακάτω συνταγές συλλέγουν χιλιάδες views και likes και αξίζουν το hype.

Περισσότερα από

Η Ζάκυνθος μέσα από τρία πιάτα

Ανακαλύψτε τρεις συνταγές από το νησί του Ιονίου.

Τρεις συνταγές από την Κρήτη

Δοκιμάστε να φτιάξετε κι εσείς τζουλαμά, κρεμμυδοκουταλιές και καλτσούνια.

Η Σαντορίνη στο πιάτο

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις συνταγές από το νησί και φέρτε την αύρα του στην κουζίνα.

Συνταγές από τη Νάξο

Δοκιμάστε τες και φέρτε νοστιμιά Κυκλάδων στο τραπέζι.

Γεύσεις από Σίφνο

Μαστέλο, ρεβιθάδα, μελόπιτα: το τρίπτυχο της απόλαυσης από τον κυκλαδίτικο παράδεισο της γαστρονομίας.

Παγωτό στο σπίτι

Θες να φτιάξεις παγωτό στο σπίτι χωρίς παγωτομηχανή και με μόνο 3 υλικά; Σου έχουμε τη συνταγή!

Οι κρύες σούπες του καλοκαιριού

Δείτε εντός πέντε προτάσεις για θρεπτικές σούπες γεμάτες φρεσκάδα.

Τα σνακ της παραλίας

Δείτε εντός εύκολες συνταγές για παρασκευές που θα καλύψουν ιδανικά τη λιγούρα.

3 συνταγές για να ευχαριστηθείς το χταπόδι

Δες εντός τρεις προτάσεις για να φτιάξεις πεντανόστιμα πιάτα με χταπόδι.

Οι ατρόμητοι μάγειρες φτιάχνουν σπίτι... ταρτάρ!

Δείτε εντός τρεις συνταγές για να απολαύσετε ταρτάρ τόνου, τσιπούρας και σολωμού.