Follow us

Η επετειακή, limited φιάλη E-LA-WON τιμά το 1821

Σε μια ολόλευκη αριθμημένη φιάλη με λογότυπο αναφοράς στα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση, αυτό το premium blend αγριελιάς και μποτσικολιάς μυρίζει Ελλάδα.

Η επετειακή, limited φιάλη E-LA-WON τιμά το 1821

Το προϊόν θα λέγαμε ότι εκφράζει και συμβολικά την ιδέα: ο εμβληματικός καρπός της ελληνικής γης είναι ένας εύστοχος τρόπος να τιμήσεις την επέτειο της ελληνικής Επανάστασης, που έρχεται με τον νέο χρόνο. Η παρουσία μάλιστα της αγριελιάς κάνει το συγκεκριμένο προϊόν να πλησιάζει ακόμα πιο κοντά το θέμα. Η συσκευασία δεν είναι απλά όμορφη, αλλά και λειτουργική: από αδιαφανές λευκό γυαλί, με προσθήκη αζώτου στο μικρό κενό που αφήνει η φιάλη, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτο το περιεχόμενο.

Διακριτικός και ο επετειακός λογότυπος «1821-1921 anniversary», κάτω από ένα σχηματοποιημένο τσαρούχι. Το blend, επίσης, μοναδικό στο είδος του, καθώς συνδυάζει την «αγριελιά» (ουσιαστικά έναν άγριο θάμνο) με την «μποτσικολιά», μια ξεχασμένη ποικιλία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που φύεται σε περιορισμένο αριθμό στην Ηλεία.

Την αγριελιά και το συγκεκριμένο blend η E-LA-WON τη λάνσαρε την προηγούμενη σεζόν, σε περιορισμένη παραγωγή και πήρε διεθνείς διακρίσεις. Δύσκολη στη διαχείρισή της ποικιλία, άρα και για μικρές ποσότητες. Όπως μας είπε ο παραγωγός, οι μικροί καρποί μαζεύονται με το χέρι και η διαδικασία ελαιοποίησης αρχίζει μέσα σε 3 ώρες το αργότερο από τη συγκομιδή. Είναι ένα ελαιόλαδο φρουτώδες, με νότες γρασιδιού, φύλλων ελιάς, φρέσκου καρυδιού, μια νόστιμη πικρίλα και ωραία επίγευση, είναι ισορροπημένο αλλά και ιδιαίτερο.

Η συλλεκτική, αριθμημένη και limited edition φιάλη ήδη βρίσκεται στα ράφια αρκετών deli και συγχρόνως έχει σταλεί για «γνωριμία» στην Ελληνική Επιτροπή για την Επέτειο του ’21, στις αρχές της χώρας, αλλά και στην Ομογένεια Αμερικής και Αυστραλίας. Μάλιστα, σε μια ένδειξη κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, ο δημιουργός του Γιάννης Καμπούρης μας πληροφορεί ότι μέρος των πωλήσεων από την επετειακή φιάλη θα δοθούν σε ίδρυμα για τα παιδιά.

Πληροφορίες διάθεσης: 2106001555 / www.olivelawon.com

Επίσης...

Αρνί, κατσίκι και κοκορέτσι: 10+1 συνταγές για τις κρεατονοστιμιές του Πάσχα

Δείτε εντός τις εκλεκτές συνταγές που συλλέξαμε για εσάς για ένα πεντανόστιμο Πάσχα.

Πασχαλινά κουλουράκια: Άρωμα παράδοσης και αγάπης

Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα κορυφώνεται, τα σπίτια γεμίζουν με αρώματα και αναμνήσεις – και τι πιο γλυκιά παράδοση από το να φτιάξουμε πασχαλινά κουλουράκια με τα χέρια μας, όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Τετάρτη.

Περισσότερα από

Γλυκά του Πάσχα: Αρώματα, γεύσεις και παραδόσεις που αγαπάμε

Τα πασχαλινά γλυκά γεμίζουν το σπίτι με αρώματα, ζεστασιά και γιορτινή διάθεση.

Τι γλυκά τρώμε τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Νηστίσιμα και νόστιμα, αυτά είναι τα γλυκά που μπορούμε να καταναλώσουμε λίγο πριν την κορύφωση του Πάσχα.

Θαλασσινές γεύσεις για τη νηστεία

Δες εντός τρεις συνταγές για να απολαύσεις σουπιές, χταπόδι και γαρίδες.

Τρώμε burger, τηγανιά και γιουβέτσι και στη νηστεία!

Δείτε εντός τις τρεις νηστίσιμες (και vegan) παραλλαγές.

Tα φρέσκα κουκιά της άνοιξης

Με την εποχή τους να φτάνει στην κορύφωσή της, τα κουκιά μας προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για δημιουργικές και γευστικές συνταγές.

Smash burger στο σπίτι: Νηστίσιμη και κλασική εκδοχή

Το smash burger, είτε σε νηστίσιμη είτε σε κλασική μορφή, αποδεικνύει ότι η γευστική απόλαυση μπορεί να προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες της κάθε περιόδου.

Τα όσπρια είναι ο σύμμαχός σου για τη νηστεία

Γίγαντες, φακόρυζο ή φασολάδα; Η επιλογή δική σου!

Μην υποτιμάς το λαχανόρυζο!

Ένας απλός συνδυασμός που παραμένει νόστιμος, ειδικά αν δοκιμάσετε μία από τις συνταγές εντός.

3 συνταγές με σταρ το μπαρμπούνι

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές για ωραία μπαρμπούνια.

3 συνταγές για νόστιμο χούμους

Δοκίμασε να φτιάξεις τις τρεις παραλλαγές του υπέροχου ντιπ τις οποίες θα βρεις εντός.