Follow us

Η επετειακή, limited φιάλη E-LA-WON τιμά το 1821

Σε μια ολόλευκη αριθμημένη φιάλη με λογότυπο αναφοράς στα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση, αυτό το premium blend αγριελιάς και μποτσικολιάς μυρίζει Ελλάδα.

Η επετειακή, limited φιάλη E-LA-WON τιμά το 1821

Το προϊόν θα λέγαμε ότι εκφράζει και συμβολικά την ιδέα: ο εμβληματικός καρπός της ελληνικής γης είναι ένας εύστοχος τρόπος να τιμήσεις την επέτειο της ελληνικής Επανάστασης, που έρχεται με τον νέο χρόνο. Η παρουσία μάλιστα της αγριελιάς κάνει το συγκεκριμένο προϊόν να πλησιάζει ακόμα πιο κοντά το θέμα. Η συσκευασία δεν είναι απλά όμορφη, αλλά και λειτουργική: από αδιαφανές λευκό γυαλί, με προσθήκη αζώτου στο μικρό κενό που αφήνει η φιάλη, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτο το περιεχόμενο.

Διακριτικός και ο επετειακός λογότυπος «1821-1921 anniversary», κάτω από ένα σχηματοποιημένο τσαρούχι. Το blend, επίσης, μοναδικό στο είδος του, καθώς συνδυάζει την «αγριελιά» (ουσιαστικά έναν άγριο θάμνο) με την «μποτσικολιά», μια ξεχασμένη ποικιλία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που φύεται σε περιορισμένο αριθμό στην Ηλεία.

Την αγριελιά και το συγκεκριμένο blend η E-LA-WON τη λάνσαρε την προηγούμενη σεζόν, σε περιορισμένη παραγωγή και πήρε διεθνείς διακρίσεις. Δύσκολη στη διαχείρισή της ποικιλία, άρα και για μικρές ποσότητες. Όπως μας είπε ο παραγωγός, οι μικροί καρποί μαζεύονται με το χέρι και η διαδικασία ελαιοποίησης αρχίζει μέσα σε 3 ώρες το αργότερο από τη συγκομιδή. Είναι ένα ελαιόλαδο φρουτώδες, με νότες γρασιδιού, φύλλων ελιάς, φρέσκου καρυδιού, μια νόστιμη πικρίλα και ωραία επίγευση, είναι ισορροπημένο αλλά και ιδιαίτερο.

Η συλλεκτική, αριθμημένη και limited edition φιάλη ήδη βρίσκεται στα ράφια αρκετών deli και συγχρόνως έχει σταλεί για «γνωριμία» στην Ελληνική Επιτροπή για την Επέτειο του ’21, στις αρχές της χώρας, αλλά και στην Ομογένεια Αμερικής και Αυστραλίας. Μάλιστα, σε μια ένδειξη κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, ο δημιουργός του Γιάννης Καμπούρης μας πληροφορεί ότι μέρος των πωλήσεων από την επετειακή φιάλη θα δοθούν σε ίδρυμα για τα παιδιά.

Πληροφορίες διάθεσης: 2106001555 / www.olivelawon.com

Επίσης...

Μαγειρεύουμε μπριάμ!

Το αγαπημένο πολύχρωμο φαγητό σε τρεις εκδοχές.

Έχεις βερίκοκα; Έχουμε προτάσεις για γλυκάκι!

Σε παγωτό, μους ή σε τάρτα με κρέμα γιαουρτιού και γλυκό κρασί θα απολαύσεις το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο;

Περισσότερα από

Απολαμβάνοντας τη σαρδέλα

Το τίμιο μικρό ψάρι θα γίνει ο καλύτερος καλοκαιρινός σου μεζές.

Ήξερες ότι οι μους γίνονται τέλειες και χωρίς σοκολάτα;

Η απόδειξη; Οι τρεις δροσερές κι ανάλαφρες συνταγές που θα βρεις εντός.

Φτιάξε burger στο σπίτι

Όλη η απόλαυση ανάμεσα σε δύο αφράτα ψωμάκια.

3 προτάσεις για ωραίους ντάκους

Εσύ έχεις φάει ντάκο με μαστίχα Χίου και μους μελιτζάνας ή με βλίτα και τηγανητά αυγά;

Ριζότο με θαλασσινά για καλοκαιρινά τραπέζια

Δοκίμασε τη συνταγή που φέρνει τη θάλασσα στο πιάτο σου.

Καρπούζι με φέτα: Ταιριάζουν στ’ αλήθεια ή όχι;

Απόλαυσε το καλοκαιρινό φρούτο με απροσδόκητους συνδυασμούς που θα ανανεώσουν τη γεύση του και θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σου.

Είπε κανείς... cheesecake;

Φτιάξε κι εσύ τις τρεις εύκολες συνταγές για cheesecake που σου προτείνουμε και απόλαυσε το αγαπημένο γλυκό.

Γλυκά με τη δροσιά του ροδάκινου

Δοκίμασε τις τρεις συνταγές για καλοκαιρινά δροσιστικά γλυκά με πρωταγωνιστή το ροδάκινο.

Σούπερ γλυκά με ροδάκινο

Φτιάξτε κι εσείς αυτά τα δροσιστικά επιδόρπια με ένα από τα πιο αγαπημένα και ζουμερά φρούτα του καλοκαιριού.

Αυτό το καλοκαίρι φτιάχνουμε σορμπέ

Πανεύκολο, δροσερό και νόστιμο: αυτό είναι το σορμπέ και σου προτείνουμε τέσσερις τρόπους να το φτιάξεις σπίτι.