Follow us

Η Βάρη υποδέχεται τη Φάρμα Μπράλου

Στη γνωστή κρεατογειτονιά της Αττικής άνοιξε το κατάστημα «υπερπαραγωγή» της Φάρμας Μπράλου με κρεοπωλείο, deli και ψητοπωλείο.

Η Βάρη υποδέχεται τη Φάρμα Μπράλου

Στα δέκα χρόνια παρουσίας της στον τομέα του ποιοτικού κρέατος, η Φάρμα Μπράλου εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ιστορία της με ένα νέο κρεοπωλείο-ψητοπωλείο στη Βάρη, που μάλιστα η φίρμα το χαρακτηρίζει ως “mega”. Όλα τα κρεατικά και τα παρασκευάσματα που διατίθενται στο κρεοπωλείο και το εστιατόριο φυσικά προέρχονται από την πρότυπη φάρμα τους στη Φθιώτιδα, όπου εφαρμόζονται πρακτικές ήπιας και φυσικής εκτροφής, ενώ στη νοστιμιά των κρεάτων συμβάλλουν τα αρωματικά χόρτα, που καλλιεργούνται γι’ αυτό τον σκοπό εκεί.

Η φίρμα πλέον περνάει σε μια νέα φιλοσοφία, με μειωμένες (έως και 30%) τιμές στα προϊόντα κρέατος, αύξηση της παραγωγής της, καθώς και μια νέα σειρά έτοιμων παρασκευασμάτων κρέατος, όπως μας πληροφορεί. Στο deli του καταστήματος θα βρίσκουμε προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη τη χώρα, σε αξιοσημείωτη ποικιλία.

Η Βάρη υποδέχεται τη Φάρμα Μπράλου

Πέρα από αυτά, δημιούργησαν πλέον δικό τους πρότυπο τυροκομείο για την παρασκευή των γαλακτοκομικών τους προϊόντων και αύξησαν την παραγωγή γάλακτος.

Στις νέες ράτσες ζώων που εκτρέφονται στη φάρμα συναντάμε το μαύρο κοτόπουλο Arman Cemani από την Ινδία, το χοιρινό mangalica από την Ουγγαρία καθώς και τα μοσχάρια Red Aberdeen Angus από τη Σκωτία.

Το ψητοπωλείο θα ανοίξει το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, βέβαια, λειτουργούν και τα καταστήματα Κολωνακίου και Κηφισιάς.

Λεωφόρος Ευελπίδων 145, Βάρη | 21 0890 0054

Επίσης...

Αρνί, κατσίκι και κοκορέτσι: 10+1 συνταγές για τις κρεατονοστιμιές του Πάσχα

Δείτε εντός τις εκλεκτές συνταγές που συλλέξαμε για εσάς για ένα πεντανόστιμο Πάσχα.

Πασχαλινά κουλουράκια: Άρωμα παράδοσης και αγάπης

Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα κορυφώνεται, τα σπίτια γεμίζουν με αρώματα και αναμνήσεις – και τι πιο γλυκιά παράδοση από το να φτιάξουμε πασχαλινά κουλουράκια με τα χέρια μας, όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Τετάρτη.

Περισσότερα από

Γλυκά του Πάσχα: Αρώματα, γεύσεις και παραδόσεις που αγαπάμε

Τα πασχαλινά γλυκά γεμίζουν το σπίτι με αρώματα, ζεστασιά και γιορτινή διάθεση.

Τι γλυκά τρώμε τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Νηστίσιμα και νόστιμα, αυτά είναι τα γλυκά που μπορούμε να καταναλώσουμε λίγο πριν την κορύφωση του Πάσχα.

Θαλασσινές γεύσεις για τη νηστεία

Δες εντός τρεις συνταγές για να απολαύσεις σουπιές, χταπόδι και γαρίδες.

Τρώμε burger, τηγανιά και γιουβέτσι και στη νηστεία!

Δείτε εντός τις τρεις νηστίσιμες (και vegan) παραλλαγές.

Tα φρέσκα κουκιά της άνοιξης

Με την εποχή τους να φτάνει στην κορύφωσή της, τα κουκιά μας προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για δημιουργικές και γευστικές συνταγές.

Smash burger στο σπίτι: Νηστίσιμη και κλασική εκδοχή

Το smash burger, είτε σε νηστίσιμη είτε σε κλασική μορφή, αποδεικνύει ότι η γευστική απόλαυση μπορεί να προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες της κάθε περιόδου.

Τα όσπρια είναι ο σύμμαχός σου για τη νηστεία

Γίγαντες, φακόρυζο ή φασολάδα; Η επιλογή δική σου!

Μην υποτιμάς το λαχανόρυζο!

Ένας απλός συνδυασμός που παραμένει νόστιμος, ειδικά αν δοκιμάσετε μία από τις συνταγές εντός.

3 συνταγές με σταρ το μπαρμπούνι

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές για ωραία μπαρμπούνια.

3 συνταγές για νόστιμο χούμους

Δοκίμασε να φτιάξεις τις τρεις παραλλαγές του υπέροχου ντιπ τις οποίες θα βρεις εντός.