Follow us

Panna Cotta με ζελέ ανανά και μάνγκο

Panna Cotta

Τα ανάλαφρα, δροσερά γλυκά του καλοκαιριού δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο. Στην πλούσια γκάμα υλικών της ΓΙΩΤΗΣ θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για γλυκές δημιουργίες σε καλοκαιρινό mood. Όπως ο συνδυασμός μιας απολαυστικής Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ με ένα Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ και φρέσκα φρούτα: ένα απόλυτα καλοκαιρινό επιδόρπιο, ιδανικό για τα ζεστά απογεύματα στη βεράντα μας ή για να τελειώσουμε υπέροχα ένα φροντισμένο γεύμα.

Με τη συνταγή μας θα δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό, δίχρωμο γλυκό σε ποτήρι, με γεύση εξωτικών φρούτων! Η καλοκαιρινή γεύση του ανανά γίνεται πιο εξωτική με το μυρωδάτο μάνγκο, το οποίο απογειώνει το γλυκό. Τόσο εύκολα!

Υλικά

1 κουτί Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
500 ml γάλα πλήρες
1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση ανανά ΓΙΩΤΗΣ
1 μεγάλο, ώριμο μάνγκο

Οδηγίες

  • Καθαρίζετε το μάνγκο και πολτοποιείτε το μισό στο μούλτι, μαζί με 2 κ.σ. νερό.
  • Κόβετε το υπόλοιπο μάνγκο σε λεπτά φετάκια. Κρατάτε μερικά φετάκια μάνγκο για το γαρνίρισμα και απλώνετε τα υπόλοιπα σε ανάλογα φαρδιά ποτήρια.
  • Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ προσθέτοντας το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τη μοιράζετε στα ποτήρια και την αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί.
  • Όταν είναι έτοιμη, ετοιμάζετε και το Φρουί Ζελέ με γεύση ανανά ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε στο μείγμα το πολτοποιημένο μάνγκο.
  • Το αφήνετε λίγη ώρα ώστε να αρχίσει ελαφρώς να πήζει και τότε το μοιράζετε στα ποτήρια, επάνω από την Panna Cotta.
  • Αφήνετε τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
  • Πριν το σερβίρισμα, γαρνίρετε τα ποτήρια με φετάκια μάνγκο και φυλλαράκια δυόσμου.

Γλυκές συνταγές από τη ΓΙΩΤΗΣ για νόστιμο καλοκαίρι

Panna Cotta με ζελέ ανανά και μάνγκο

Φρουί Ζελέ φράουλα με panna cotta δυόσμου

Παστάκι με βάση brownies

Παστάκι με βάση brownies, κρέμα και ζελέ κεράσι

Επίσης...

Καλωσορίσατε στον κόσμο των γεύσεων του Oktoberfest

Ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις του Oktoberfest και φέρτε τη μαγεία της Γερμανίας στο τραπέζι σας.

Βαρέθηκες τη μηλόπιτα; Δες τρεις εναλλακτικές

Αγαπάμε μηλόπιτα, αλλά δεν είναι το μόνο γλυκό που μπορείς να φτιάξεις με το αγαπημένο φθινοπωρινό φρούτο.

Περισσότερα από

Μαγειρεύουμε ζουμερό κοτόπουλο

Στο επόμενο τραπέζι μας, ας απολαύσουμε ζεστό, ζουμερό κοτόπουλο με αρωματικές νότες λεμονιού και μεσογειακές γεύσεις, συντροφιά με χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

Χρυσό φθινοπωρινό ριζότο με κολοκύθα και κάστανα

Καθώς οι πρώτες φθινοπωρινές νύχτες φέρνουν δροσιά και ζεστές μυρωδιές στην κουζίνα, αυτό το κρεμώδες ριζότο με κολοκύθα και κάστανα αγκαλιάζει τις αισθήσεις με γεύσεις που θυμίζουν χρυσά φύλλα και ζεστή θαλπωρή.

Το καλύτερο brunch το φτιάχνεις εσύ!

Δες εντός πώς θα φτιάξεις ομελέτα, τοστ αβοκάντο κι ένα υπέροχο smoothie.

Φιλαράκια: 10 συνταγές κατευθείαν από την σειρά που μπορείς να δοκιμάσεις

Από το cheesecake που κυνηγάει η Ρέιτσελ και ο Τσάντλερ μέχρι και τα (πολλά) σάντουιτς του Τζόι, η σειρά μας έχει χαρίσει ωραίες γευστικές στιγμές.

Σπιτικά tacos: Η Αμερικάνικη γεύση στο σπίτι σου

Τα tacos είναι από τα πιο νόστιμα και εύκολα φαγητά που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι, με λίγα υλικά και πολύ γεύση.

Ψήνεσαι για εύκολα γλυκά με κανέλα;

Δες εντός τις τρεις προτάσεις μας: ρολάκια, κουλουράκια και κέικ.

3 λαχταριστές τυρένιες συνταγές

Η απόλαυση είναι εγγυημένη όταν μπλέκονται στη συνταγή λαχταριστά λιωμένα τυριά.

Φτιάχνουμε cinnamon rolls με γλάσο βανίλιας

Τα cinnamon rolls είναι η τέλεια συντροφιά για το πρωινό ή το απογευματινό τσάι, γεμάτα ζεστή κανέλα και αρωματικό γλάσο.

3 ωραίες συνταγές με μελιτζάνες

Θρεπτική και γλυκιά, η μελιτζάνα απογειώνει τις προτάσεις που θα βρείτε εντός.

Γλυκά με δαμάσκηνα ίσον νόστιμη επιτυχία

Δοκίμασε το υπέροχο φρούτο σε τρεις συνταγές που θα βρεις εντός.