Follow us

Cheesecake με ζελέ ροδάκινο και φρέσκα ροδάκινα

Cheesecake

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που, ναι, θέλουμε ένα γλυκό ελαφρύ και δροσερό, δεν θέλουμε όμως να περάσουμε ώρες στην κουζίνα. Η ΓΙΩΤΗΣ με μια γκάμα προϊόντων, μάς βοηθά να δημιουργήσουμε το γλυκό που ονειρευτήκαμε, όπως ένα καλοκαιρινό cheesecake, με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ, για ένα γλυκό ψυγείου που, απλά, θα ενθουσιάσει.

Στη συνταγή που προτείνουμε, η υπόθεση cheesecake ολοκληρώνεται πανεύκολα και νόστιμα, χάρη στα προϊόντα της ΓΙΩΤΗΣ. Αυτό το απόλυτα καλοκαιρινό cheesecake συνδυάζεται με δροσερό ζελέ και φρέσκα φρούτα αντί για μαρμελάδα. Σκέφτεστε κάτι πιο καλοκαιρινό;

Υλικά

Για τη βάση:
1 συσκευασία μπισκότα Digestive
100 γρ. βούτυρο αγελαδινό
Για την κρέμα:
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ
500 ml γάλα πλήρες
200 γρ. τυρί μασκαρπόνε
1 κ. γλυκού Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
Για την επικάλυψη:
1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
2-3 σφιχτά ροδάκινα

Εκτέλεση

  • Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύετε καλά με το λωμένο βούτυρο.
  • Απλώνετε το μείγμα ομοιόμορφα σε μια φόρμα με έλασμα, καλύπτοντας και μερικά χιλιοστά από τα πλαϊνά της φόρμας και με τη ράχη ενός κουταλιού το πιέζετε καλά σε όλη την επιφάνεια.
  • Ζεσταίνετε ελαφρά 5 κ.σ. από το γάλα και λιώνετε μέσα στη Ζελατίνη σε σκόνη ΓΙΩΤΗΣ. Την προσθέτετε στο υπόλοιπο γάλα και ετοιμάζετε με αυτό την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Αφήνετε την κρέμα να σταθεί λίγη ώρα στο ψυγείο.
  • Σ’ ένα μπολ βάζετε το μασκαρπόνε και το δουλεύετε με πιρούνι μέχρι ν’ αφρατέψει. Το προσθέτετε στο μείγμα της κρέμας και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθεί.
  • Απλώνετε το μείγμα κρέμας-τυριού επάνω στη βάση των μπισκότων και βάζετε στο ψυγείο να στερεοποιηθεί καλά.
  • Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το αφήνετε λίγη ώρα στο ψυγείο μέχρι ν’ αρχίσει να πήζει, χωρίς να έχει στερεοποιηθεί.
  • Καθαρίζετε τα ροδάκινα και κόβετε τη σάρκα τους σε κυβάκια.
  • Βγάζετε το cheesecake από το ψυγείο και σκορπίζετε επάνω στην κρέμα τα κυβάκια ροδάκινου. Απλώνετε επάνω το ζελέ, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια.
  • Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο 3 ώρες τουλάχιστον πριν το σερβίρισμα.

Γλυκές και αλμυρές συνταγές από τη ΓΙΩΤΗΣ για νόστιμο καλοκαίρι

Cheesecake με ζελέ ροδάκινο και φρέσκα ροδάκινα

Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια και γιαούρτι

Κρέπες μεξικάνικες

Κρέπες μεξικάνικες

Επίσης...

Γλυκά του Πάσχα: Αρώματα, γεύσεις και παραδόσεις που αγαπάμε

Τα πασχαλινά γλυκά γεμίζουν το σπίτι με αρώματα, ζεστασιά και γιορτινή διάθεση.

Τι γλυκά τρώμε τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Νηστίσιμα και νόστιμα, αυτά είναι τα γλυκά που μπορούμε να καταναλώσουμε λίγο πριν την κορύφωση του Πάσχα.

Περισσότερα από

Θαλασσινές γεύσεις για τη νηστεία

Δες εντός τρεις συνταγές για να απολαύσεις σουπιές, χταπόδι και γαρίδες.

Τρώμε burger, τηγανιά και γιουβέτσι και στη νηστεία!

Δείτε εντός τις τρεις νηστίσιμες (και vegan) παραλλαγές.

Tα φρέσκα κουκιά της άνοιξης

Με την εποχή τους να φτάνει στην κορύφωσή της, τα κουκιά μας προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για δημιουργικές και γευστικές συνταγές.

Smash burger στο σπίτι: Νηστίσιμη και κλασική εκδοχή

Το smash burger, είτε σε νηστίσιμη είτε σε κλασική μορφή, αποδεικνύει ότι η γευστική απόλαυση μπορεί να προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες της κάθε περιόδου.

Τα όσπρια είναι ο σύμμαχός σου για τη νηστεία

Γίγαντες, φακόρυζο ή φασολάδα; Η επιλογή δική σου!

Μην υποτιμάς το λαχανόρυζο!

Ένας απλός συνδυασμός που παραμένει νόστιμος, ειδικά αν δοκιμάσετε μία από τις συνταγές εντός.

3 συνταγές με σταρ το μπαρμπούνι

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές για ωραία μπαρμπούνια.

3 συνταγές για νόστιμο χούμους

Δοκίμασε να φτιάξεις τις τρεις παραλλαγές του υπέροχου ντιπ τις οποίες θα βρεις εντός.

Δοκιμάστε αυτές τις νόστιμες συνταγές με γαρίδες

Δείτε εντός 3 νόστιμες και εύκολες συνταγές με το αγαπημένο θαλασσινό.

Δοκίμασε αυτές τις τρεις συνταγές με σολομό

Το αγαπημένο ψάρι σε τρεις ιδιαίτερες εκδοχές.