
Ο μπακαλιάρος, ένα από τα πιο αγαπημένα ψάρια της ελληνικής κουζίνας, μεταμορφώνεται σε ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες μέσα από τις συνταγές κορυφαίων σεφ. Από τραγανούς λουκουμάδες μέχρι κλασικό τηγανητό με αρωματική σκορδαλιά, κάθε πιάτο αναδεικνύει τη νοστιμιά και την παράδοση με μια σύγχρονη ματιά.
Ο Μπακαλιάρος του Λευτέρη Λαζάρου
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, μοιράζεται τα μυστικά του.

Λουκουμάδες μπακαλιάρου με κρέμα πατάτας και πουρέ από σκόρδο κονφί (του σεφ Χρήστου Ξεραξούδη)
Αυτοί οι αφράτοι λουκουμάδες μπακαλιάρου συνδυάζουν τη θαλασσινή γεύση με την κρεμώδη υφή της πατάτας και το διακριτικό άρωμα του σκόρδου κονφί, δημιουργώντας ένα μοναδικό πιάτο που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση και τη γαστρονομική φινέτσα.

Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά αρωματισμένη με κρόκο Κοζάνης και παντζάρια γλασαρισμένα με πορτοκάλι (του σεφ Βασίλη Τσατσάκη)
Η κλασική συνταγή του τηγανητού μπακαλιάρου ανανεώνεται με μια αρωματική σκορδαλιά εμπλουτισμένη με το εκλεκτό σαφράν της Κοζάνης, ενώ τα γλασαρισμένα παντζάρια με πορτοκάλι προσθέτουν γλυκόξινες νότες που απογειώνουν τη γεύση του πιάτου.
