Follow us

Μετά το γιορτινό τραπέζι

Μετά το γιορτινό τραπέζι

Κάθε χρόνο μετά τις γιορτές - και τώρα μιλάμε για το Πάσχα- βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα σωρό φαγητά που περίσσεψαν, αλλά και «γεμάτοι» επειδή ξεφύγαμε από το διατροφικό μας μέτρο κι από τις τύψεις γιατί το επιτρέψαμε να συμβεί. Όσο μας καταλαμβάνουν αυτού του είδους οι σκέψεις μας φαίνεται σχεδόν αδιανόητο να διαχειριστούμε τα υπολείμματα της γιορτής που περιμένουν στο ψυγείο μας. Υπάρχουν όμως δεκάδες λύσεις να αξιοποιήσει κανείς το αρνί που περίσσεψε, τα αβγά που δεν φαγώθηκαν, μέχρι και τις σαλάτες ή όλα εκείνα τα τσουρέκια... Οι συνταγές που ακολουθούν δεν προορίζονται απαραίτητα για την επόμενη μέρα του Πάσχα. Μπορούμε άνετα να κρατήσουμε το αρνί στο ψυγείο και να το «επεξεργαστούμε» κάποιες μέρες μετά.

Επίσης...

3 συνταγές για τους λάτρεις του τόνου

Πλάι σε σπαγγέτι ή κοχυλάκια ή και μέσα σε πιτάκι, ο τόνος είναι πάντα μια ωραία προσθήκη στη διατροφή μας.

Δοκίμασε αυτές τις 3 συνταγές με μανιτάρια

Κρασάτα, στο φούρνο με φέτα ή μέσα σε ζεστή σφολιάτα, τα μανιτάρια είναι πάντα μια καλή ιδέα, ειδικά ως εναλλακτική του κρέατος.

Περισσότερα από

Φαγητό

3 συνταγές για υπέροχες αλμυρές κρέπες

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές.

3 γευστικές ιδέες για αλμυρές τάρτες

Πιπεριές φλωρίνης, κοτόπουλο αλλά και μανιτάρια με κονιάκ είναι οι πρωταγωνιστές των τριών συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.