Follow us

Μαθήματα υψηλής ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα

Για άλλη μια φορά η τέχνη της υψηλής γαλλικής ζαχαροπλαστικής μεταδίδεται στους Έλληνες επαγγελματίες (ή και προχωρημένους ερασιτέχνες) μέσω του 9ου σεμιναρίου που θα διεξαχθεί στα τέλη του μήνα στην Αθήνα.

Μαθήματα υψηλής ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο διάσημος chef patissier, διεθνής κριτής και καθηγητής Frank Michel, ο οποίος, μεταξύ των πολλών διακρίσεων που έχει κατακτήσει, έχει ανακηρυχθεί Καλύτερος Ζαχαροπλάστης της Γαλλίας για το 2004 και πρωταθλητής κόσμου στη ζαχαροπλαστική το 2006. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για διεθνείς εκθέσεις γαλλικής ζαχαροπλαστικής και είναι ειδικευμένος στην εκπαίδευση ζαχαροπλαστών για μεγάλους διαγωνισμούς αλλά και εταιρικών ομάδων μεγάλων ζαχαροπλαστείων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στις 5μ.μ. στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport. Το κόστος συμμετοχής είναι 45€ το άτομο (για φοιτητές 40€, για άνεργους Ο.Α.Ε.Δ. 20€) και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210 6017650, email: inpotas@otenet.gr

Επίσης...

Κέικ Μήλο - Κανέλα µε Ελαιόλαδο

Η συνταγή για κέικ μήλο-κανέλα με ελαιόλαδο.

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Περισσότερα από

Γλυκά

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Ρυζόγαλο µε µαστίχα Χίου

Πώς θα φτιάξεις ρυζόγαλο με μαστίχα Χίου.

Καρυδόκρεµα

Η συνταγή για καρυδόκρεμα.

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Απλή και Νόστιμη Σοκολατόπιτα

Η συνταγή για μία απλή και νόστιμη σοκολατόπιτα.

Παραδοσιακή Καρυδόπιτα

Η συνταγή για παραδοσιακή καρυδόπιτα.

Γαλακτοµπουρεκάκια

Η συνταγή για γαλακτοµπουρεκάκια.

Μπουγατσίνα

Η συνταγή για μπουγατσίνα.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Κέικ Σοκολάτα - Μήλο

Η συνταγή για κέικ σοκολάτα-μήλο.