
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο διάσημος chef patissier, διεθνής κριτής και καθηγητής Frank Michel, ο οποίος, μεταξύ των πολλών διακρίσεων που έχει κατακτήσει, έχει ανακηρυχθεί Καλύτερος Ζαχαροπλάστης της Γαλλίας για το 2004 και πρωταθλητής κόσμου στη ζαχαροπλαστική το 2006. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για διεθνείς εκθέσεις γαλλικής ζαχαροπλαστικής και είναι ειδικευμένος στην εκπαίδευση ζαχαροπλαστών για μεγάλους διαγωνισμούς αλλά και εταιρικών ομάδων μεγάλων ζαχαροπλαστείων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στις 5μ.μ. στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport. Το κόστος συμμετοχής είναι 45€ το άτομο (για φοιτητές 40€, για άνεργους Ο.Α.Ε.Δ. 20€) και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210 6017650, email: inpotas@otenet.gr