Υλικά
250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
350 γρ καστανή ζάχαρη
65 γρ κακάο
250 ml νερό
250 ml ελαιόλαδο
1 κγ αλάτι
1 κγ μπέικιν πάουντερ
Παρασκευή:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη ζάχαρη, το κακάο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το νερό και το λάδι και αναμειγνύουμε μέχρι να προκύψει ένα λείο μείγμα. Απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί, βουτυρωμένο και αλευρωμένο. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ξεραθεί η επιφάνεια του. Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν κόψουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.