Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του αυτό το τόσο εύκολο και απλό ιταλικό γλυκό, κατέκτησε την αγάπη μας και ταυτοχρόνως μια γερή θέση στα επιδόρπια πολλών εστιατορίων. Και γιατί όχι; Είναι δροσερή και, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, άκρως ελκυστική, με τρεμουλιαστή λαχταριστή υφή. Ακόμα, είναι επιδεκτική σε μια ατελείωτη σειρά από αρώματα και σάλτσες, που την κάνουν ένα σχεδόν εντελώς διαφορετικό γλυκό κάθε φορά. Εκτός από όλα τούτα, φτιάχνεται πολύ εύκολα στο σπίτι και, είτε σκέτη είτε με τη συνοδεία κάποιας μαρμελάδας, ενός γλυκού του κουταλιού, με ένα λικέρ ή ένα σιρόπι σοκολάτας, είναι ο σίγουρος τρόπος για ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο σε κάθε περίσταση.
Updated: 31/03/20
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 01/06/16