Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι προ των πυλών κι εμείς σας προτείνουμε συνταγές για νηστίσιμα γλυκά που μπορείτε να καταναλώσετε άφοβα λίγο πριν από την κορύφωση του Πάσχα. Δοκιμάστε λοιπόν να φτιάξετε καλτσούνια, χαλβά και ταχινόπιτα με βάσει τις οδηγίες που θα βρείτε παρακάτω.
Καλ(ι)τσουνάκια
Τα μαλακά παραδοσιακά πιτάκια γεμίζονται με μέλι και καρύδι για ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα.
Ταχινόπιτα (κέικ με ταχίνι)
Ένα νόστιμο κέικ που συνδυάζει την πλούσια γεύση του ταχινιού με τα αρώματα της κανέλας και του γαρίφαλου.
Χαλβάς νηστίσιμος
Μια κλασική κι αγαπημένη συνταγή που απολαμβάνουμε κάθε Πάσχα.
Χαλβάς με ζελέ θυμάρι (του chef Βασίλη Ζαχαράκη)
Ένα έξυπνο τουΐστ απογειώνει τη γεύση του γνωστού γλυκού.