Η πιο πρόσφατη άφιξη αφορά το Genius in Gastronomy, επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιώργος Λούκας, γνωστός σομελιέ με διακρίσεις και μεγάλη εμπειρία. Τα θεματικά σεμινάρια που προτείνει διαρκούν από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη κι εστιάζουν στα κρασιά και τα ποτά, με μεγάλη ποικιλία θεμάτων που ξεκινούν από την «αλφαβήτα» και πηγαίνουν μέχρι το fun και το lifestyle. Έτσι, για να σας δώσω μια ενδεικτική θεματολογία, θα βρείτε από μια εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού και στα μυστικά της γευσιγνωσίας μέχρι τις τεχνικές του Dry Martini (των νέων «πειραγμένων» κοκτέιλ του συμπεριλαμβανομένων) και τις χάρες του Cosmopolitan από το «Sex & the City». Οι προδιαγραφές θέλουν τα σεμινάρια πληροφοριακά, με γευσιγνωσίες 6-8 κρασιών κάθε φορά, αλλά ταυτοχρόνως φιλικά κι ευχάριστα. Πληροφορίες: Καστελίου 17, Γαλάτσι, 2121006520, e-mail: [email protected]