Λατρεύοντας το οινοποιείο του στην κοιλάδα της Napa στην περιοχή Inglenook, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί εξαιτίας των δεύτερης ποιότητας κρασιών που παράγει, αποφάσισε να επέμβει δυναμικά και να δώσει νέο στιλ, πιο μπορντολέζικο και λιγότερο νεοκοσμίτικο στα κρασιά του. Πιο συγκεκριμένα, ο στόχος του είναι κρασιά με χαμηλότερο αλκοολικό βαθμό, μεγαλύτερη φρεσκάδα, ισορροπία και λιγότερο βαρέλι. Έτσι επιστράτευσε τον οινολόγο του Chateau Margaux, τον Philippe Bascaules, να δουλέψει μαζί με τον μόνιμο οινολόγο του Stephane Derenoncourt με στόχο όλα τα παραπάνω. Το εγχείρημα ξεκινά από τον Σεπτέμβριο.