Υόρκης, όπως το Alison, το Δεκαοκτώ , το Corkbuzz και ο Μόλυβος, καθώς και κάβες, θα σερβίρουν Ελληνικά κρασιά συμμετέχοντας στην εκδήλωση "Γιορτάστε τα Ελληνικά Κρασιά". Το κοινό που θα επισκεφτεί ένα από τα 50 γνωστά εστιατόρια ή μια από τις 30 κάβες του προγράμματος θα γνωρίσει και θα γευτεί το δυναμικό ασύρτικο, το αρωματικό μοσχοφίλερο, το μαλακό αγιωργήτικο και το ιδιαίτερο ξινόμαυρο. Ειδικά στα εστιατόρια οι chef έχουν προετοιμάσει πιάτα από την Ελληνική και διεθνή κουζίνα ταιριαστά με το χαρακτήρα και την προσωπικότητα των Ελληνικών κρασιών. Οι θαμώνες θα μπορούν να τα απολαύσουν με διάφορους τρόπους, είτε a la carte, είτε σε προκαθορισμένα μενού. Φυσικά και στους δυο χώρους θα γίνονται παρουσιάσεις, αφιερώματα και θα ισχύουν ιδιαίτερες τιμές.
Φαίνεται πώς οι Αμερικάνοι αγκαλιάζουν το ελληνικό κρασί και αρχίζουν να το προτιμούν και η εκδήλωση αυτή είναι μια καλή ώθηση. Η αύξηση των ημερών της εκδήλωσης αλλά και η μεγάλη συμμετοχή από εστιατόρια και κάβες είναι δύο ακόμη αισιόδοξα μηνύματα.