Την Κυριακή 21 Απριλίου στο οινοποιείο Νικολού μας περιμένουν για να γνωρίσουμε το Savatiano σε όλες τους τις εκδοχές, αλλά και ποικιλίες του Αττικού αμπελώνα σε μια αυθεντική μονοποικιλιακή έκφραση.
Όσοι βρεθούν εκεί θα ανακαλύψουν τα μυστικά της τέχνης της σαμπάνιας και θα δοκιμάσουν το μοναδικό αφρώδες από Σαββατιανό με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη. Ακόμη θα δοκιμαστεί το Savatiano Yellow, η απόλυτη φυσική προσέγγιση της ποικιλίας και το Botanic Base, η new age ρετσίνα που εντυπωσιάζει.
Η είσοδος είναι δωρεάν.
Οινοποιείο Νικολού, Νικολάου Ντούνη 8, Κορωπί
Πληροφορίες: 210 6020775 & 6977910733.