Τι σχέση μπορεί να έχει μια Σαντορίνη με ένα παλαιωμένο Cabernet;
Την Τετάρτη 11/12, ο Δημήτρης Κόλλιας DipWset φιλοξενεί στη Vinoterra τον Γιάννη Τσέλεπο, που θα μας ξεναγήσει σε ένα οινικό ταξίδι που ξεκινά από την Αρκαδία, συνεχίζει στη Νεμέα και καταλήγει στη Σαντορίνη, που για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μας χαρίζει εμβληματικά κρασιά.
Ο sommelier Κώστας Προβατάς DipWset και ο chef Ανδρέας Μπέλλοςέχουν επιμεληθεί το menu της βραδιάς.
Mαρίνου Αντύπα 74-76, Ν. Ηράκλειο | 40 ευρώ | Κρατήσεις: 2102792100