Μια βραδιά με τους εκλεκτούς οίνους και τις γεύσεις της Πελοποννήσου έρχεται στο όμορφο all day resto της Τσακάλωφ (19/2), το οποίο υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο Κτήμα Τσέλεπου. Ειδικά για την περίσταση έχει δημιουργηθεί ένα σπέσιαλ menu degustation πέντε πιάτων, καθένα από τα οποία θα συνδυαστεί με τις ετικέτες του κτήματος που κουβαλούν αρώματα της Μαντινείας και της Νεμέας. Το κόστος κατ’άτομο είναι € 35 και η βραδιά, στην οποία θα δώσει το «παρών» η οινολόγος του κτήματος Αγγελική Τουτούζη, ξεκινά στις 8.30 μ.μ.
Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς
AMUSE BOUCHE
Καπνιστός σολομός σε μπλίνι με ξινή κρέμα, μυρωδικά και ελαιόλαδο αρωματισμένο με σέλερι
Κτήμα Τσέλεπου, Amalia Brut Ροζέ, Αφρώδης οίνος, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία
ΟΡΕΚΤΙΚΟ
Φρέσκα μύδια αχνιστά με μουστάρδα και μελισσόχορτο
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία
ΣΑΛΑΤΑ
Ζεστή πατατοσαλάτα με νεαρές πατάτες, φρέσκο κρεμμύδι και σύγκλινο Μάνης
Κτήμα Τσέλεπου, Gris de nuit, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Φιλέτο μόσχου, πατάτες gratin dauphinoise, baby καρότα και σάλτσα από κόκκινο κρασί
Κτήμα Τσέλεπου, Δρυόπη Reserve, Αγιωργίτικο, Π.Ο.Π. Νεμέα
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Πάβλοβα με κρέμα λεμονιού και σάλτσα από κόκκινα φρούτα
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία