Η οικογένεια Τρουπή, από την Φτέρη Μαντινείας, μας τράβηξε την προσοχή με το που κυκλοφόρησε την πρώτη της ετικέτα Μοσχοφίλερο - μια πολύ καλή δουλειά, που συνεχίστηκε και εξελίχθηκε. Έχοντας εστιάσει στην παραγωγή και την ανάδειξη της ευχάριστης ποικιλίας, ο Γιάννης Τρουπής συνέχει με μια σειρά από αντίστοιχες ετικέτες, αυτή τη φορά όμως, δοκίμασε κάτι διαφορετικό, δημιουργώντας ένα φυσικό κρασί, μόνο με άγριες ζύμες, με παραμονή των στεμφύλων και την ελάχιστη δυνατή προσθήκη θειώδους.
Κατάλληλο για καθημερινές καλοκαιρινές συνήθειες, στο χρώμα, παρά το έντονο κίτρινο, αποκαλύπτει γκρι ανταύγειες και έντονα δάκρυα. Η μύτη είναι σύνθετη και έντονη. Πρωτοστατούν τα τυπικά αρώματα της ποικιλίας, δηλαδή το λουκούμι τριαντάφυλλο και το γιασεμί και μετά ακολουθούν τα φρέσκα εσπεριδοειδή κυρίως λεμόνι, περγαμόντο και μανταρίνι. Το στόμα είναι πλούσιο, λεμονάτο με ωραίες νότες ροζ γκρέιπφρουτ και μεγάλη επίγευση. Η τραγανή του οξύτητα και το βουτυράτο στόμα το κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό με καραβίδες, γαρίδες και καλαμαράκια. Δοκιμάστε το επίσης με λεμονάτα πιάτα και με ψάρια τηγανητά ή στη σχάρα, θα τα φρεσκάρει πολύ ωραία.