Το κτήμα Αργυρού μας συστήνει μια καινούργια ετικέτα, που στέκεται εξαιρετικά δίπλα στα λιπαρά και καπνιστά ψάρια. Το Cuvee Evdemon προέρχεται από βιοδυναμικής καλλιέργειας αμπελώνες Ασύρτικου, ηλικίας άνω των 150 ετών. Μόλις τελειώσει η ζύμωση ακολουθεί η ωρίμανση, με μια ιδιαιτερότητα: μόνο το 25% του παραγόμενου οίνου ξεκουράζεται για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, ενώ όλο το υπόλοιπο παραμένει για 30 ολόκληρους μήνες στη δεξαμενή μαζί με τις οινολάσπες.
Το αποτέλεσμα είναι ένα έντονο χρυσοκίτρινο κρασί με σύνθετη μύτη και στόμα. Τα αρώματα είναι άκρως καλοκαιρινά, καθώς πρωταγωνιστούν τα ροδάκινα, το λεμόνι και το κίτρο και στη συνέχεια διακρίνουμε τις νότες ορυκτών και ξηρών καρπών, κυρίως αμύγδαλου. Το στόμα είναι φινετσάτο και πλούσιο, με ωραία οξύτητα που εξελίσσεται ανοδικά μέχρι την επίγευση. Δοκιμάστε το με πέστροφα, χέλι, σολομό και με ψάρια που γίνονται στα κάρβουνα.