Ο Χρήστος Ζαφειράκης έχει αδυναμία στην Μαλαγουζιά και δεν σταματάει να πειραματίζεται μαζί της. Η πρώτη του ετικέτα, αποκλειστικά από την αρωματική αυτή ποικιλία. ξεχώρισε αμέσως και του έδωσε το πάτημα να προχωρήσει παρακάτω σε μια διαφορετική εκδοχή της. Η Natura συνδυάζει την διάσημη ποικιλία με το ξύλο, με την ζύμωση που πραγματοποιείται σε δρύινα βαρέλια, να γίνεται μόνο με άγριες ζύμες. Μετά το τέλος της ζύμωσης το κρασί παραμένει στα βαρέλια περίπου για δώδεκα μήνες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Το κρασί που μπαίνει στο ποτήρι μας μοσχοβολάει βερίκοκα, γκρέιπφρουτ και λεμόνι. Με το πρώτο στροβίλισμα, η μύτη ανοίγει περισσότερο και κάνουν την εμφάνιση τους οι νότες βοτάνων μαζί με ξηρούς καρπούς, λουλούδια και διακριτική βανίλια. Το στόμα είναι πολύ πλούσιο, με δροσερή οξύτητα, ευδιάκριτες νότες ξύλου και νύξεις από ορυκτά. Η επίγευση είναι μεγάλη και φινετσάτη. Δοκιμάστε την με ψάρια στα κάρβουνα και με βουτυράτα θαλασσινά όπως οι καραβίδες, οι γαρίδες, ο αστακός και τα καβούρια και φροντίστε να κρατήσετε τουλάχιστον μια φιάλη, για να την ανοίξετε δυο με τρία χρόνια μετά…