Ο οινολόγος Αποστόλης Θυμιόπουλος έχει αποδείξει ότι έχει μεγάλη ψυχή και αγάπη για το κρασί. Αφού δημιούργησε μια νέα σχολή γύρω από το ξινόμαυρο, τώρα μας παρουσιάζει μια νέα σειρά κρασιών με το όνομα Άτμα, για το καθημερινό τραπέζι. Το τριανταφυλλί ροζέ προέρχεται από την ιδιαίτερη ένωση της μανδηλαριάς με το ξινόμαυρο, από σταφύλια που συγκεντρώνονται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στο Τρίλοφο Ημαθίας και οινοποιούνται με προσοχή. Δοκιμάζοντας το κρασί, πρώτα έρχονται στην μύτη τα αρώματα από τα φρέσκα κόκκινα φρούτα – κυρίως κεράσια και βύσσινα – και μετά ενισχύονται με την παρουσία του δυόσμου. Το στόμα έχει λίγα υπολειμματικά σάκχαρα, είναι ευκολόπιοτο, με ωραία φρουτώδη επίγευση. Μπορείτε να το απολαύσετε δροσερό παρέα με φρούτα, ή να το συνδυάσετε με μικρά τηγανητά ψαράκια.