Follow us

«Παράγκα Revolution», Κυρ Γιάννης: Επετειακό classic για το ‘21

«Παράγκα Revolution», Κυρ Γιάννης: Επετειακό classic για το ‘21

Το 2021, η χρονιά που θα υποδεχτούμε σε λίγες μέρες, συμπληρώνονται 21 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του κρασιού «Παράγκα Κυρ-Γιάννη». Κλασική πλέον, η σειρά «Παράγκα», που αποτελείται από λευκό, ροζέ, κόκκινο και αφρώδες, είναι ένα brand με σταθερή τη θέση της στο τραπέζι των καταναλωτών, στην κατηγορία των καθημερινών και «value for money» κρασιών.

Το 2021, επίσης, συμπίπτει με τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Με αφορμή αυτή τη συγκυρία, η κυρ-Γιάννη λανσάρει ένα επετειακό κρασί το ερυθρό «Παράγκα Revolution», εσοδείας 2019. Σε αυτό το χαρμάνι συνδυάζεται το Syrah και Cabernet Sauvignon, ενώ το κρασί ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Χαρακτηρίζεται από αρώματα κόκκινων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών, είναι γεμάτο με βελούδινες τανίνες και μακρά επίγευση.

Αναζητήστε το σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και περιορισμένο αριθμό φιαλών. Η τιμή του κυμαίνεται στα 10 ευρώ.

Επίσης...

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Περισσότερα από

Κρασί

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.