Το Anhydrous Winery που φέρει την υπογραφή του Κτήματος Αβαντίς, μας έκανε τη «χάρη» να μας προσφέρει ένα κομψότατο ροζέ κρασί, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά την ερυθρή ποικιλία Μανδηλαριά με το λευκό Αηδάνι που καλλιεργούνται στον μοναδικό αμπελώνα της Σαντορίνης.
Έχει λαμπερό, απαλό σομόν χρώμα. Είναι πολύ φίνο αρωματικά και διακρίνονται εύκολα τα κόκκινα και τα λευκά φρούτα ενώ εμφανίζονται και κάποιες ανθικές νότες που σαγηνεύουν. Στο στόμα είναι γεμάτο, με αναζωογονητική οξύτητα, λιπαρή υφή και μακρά επίγευση, όπου ξεδιπλώνεται η χαρακτηριστική ορυκτότητα των κρασιών της Σαντορίνης.
Πίνεται ευχάριστα ως απεριτίφ. Μπορεί όμως να σερβιριστεί και δίπλα σε πιάτα με θαλασσινά, όπως οι ψητές γαρίδες και η αστακομακαρονάδα, σολομό, ορεκτικά, αλλά και λευκά κρέατα.
Απολαύστε το δροσερό στους 9-11⁰C.