Υλικά
1 πακέτο χυλοπίτες
300 γρ. μαλακή φέτα
1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο
1 γεμάτο κ.γλ. ρίγανη
ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό.
Όσο βράζουν, ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και μαραίνουμε το σκόρδο (προσοχή να μην καεί) σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε την κρέμα και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τη φέτα, σπασμένη σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε με πιρούνι μέχρι να λιώσει η φέτα.
Ρίχνουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε καλά, να ενωθούν με την κρέμα φέτας.
Προσθέτουμε ρίγανη, μαϊντανό και σερβίρουμε.
Tip
Για περισσότερη νοστιμιά, τη σερβίρουμε με ντοματίνια κομμένα σε ροδελίτσες.