X

Γαρνιτούρα λαχανικών από τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι

Το πασχαλινό αρνί μας ανοίγει την όρεξη! Πάνω στην ώρα ο Έκτορας Μποτρίνι γαστρο-φιλοσοφεί με αφορμή το κρέας. Συνταγές από οικογενειακές αναμνήσεις, αρώματα ταξιδιών και μικρά μυστικά της κουζίνας του.

Υλικά

Υλικά (για 2-3 άτομα)

2 κολοκυθάκια, σε λεπτές λωρίδες

2 κρεμμύδια σε ροδέλες

2 μελιτζάνες σε φέτες

Παρασκευή

Ψήνετε όλα τα λαχανικά στη σχάρα και στη συνέχεια περιχύνετε με ξίδι μπαλσάμικο και τα πασπαλίζετε με τη γαλέτα αρωματικών.

Να θυμάστε πως η γαρνιτούρα λαχανικών πρέπει να συνδυάζει δύο ιδιότητες: να είναι τραγανή, αλλά όχι στεγνή.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές