Υλικά
500 γραμμ. διάφορα μανιτάρια
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια στα 2 ή στα 4 ανάλογα με το μέγεθος τους.
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση στο ζουμί, που αφήνουν τα μανιτάρια και τα σερβίρουμε ζεστά με λίγη ρίγανη.