Υλικά
Υλικά
800 γρ. κοτόπουλο (ψαχνό, κομμένο σε κύβους)
120 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κόκκινες, ξερές, καυτερές πιπεριές
1 κ.σ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
1 1/2 κ.γλ. κύμινο
1 1/2 κ.γλ. τσίλι (σκόνη)
120 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κομμάτι λέμονγκρας
200 ml γάλα καρύδας
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Τσιγαρίζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το κοτόπουλο και ύστερα το αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
Σοτάρουμε για 3 λεπτά κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριές και τζίντζερ.
Προσθέτουμε μπαχαρικά και τα τηγανίζουμε για λίγο.
Μετά, προσθέτουμε τις ντομάτες, το λέμονγκρας και το γάλα καρύδας και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Αλατοπιπερώνουμε και τα βράζουμε για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το μαγειρεύουμε με κλειστό καπάκι για 30 λεπτά.