X

Salsa με λιαστές ντομάτες

Ορεκτικές, πικάντικες, παρτίστικες. Πολύχρωμες αλχημείες υλικών, που δίνουν στα φαγητά beat και νεύρο.

Υλικά

Υλικά (για 1 φλιτζάνι, περίπου)

3/4 του φλιτζ. λιαστές ντομάτες στο λάδι, στραγγισμένες και πολύ ψιλοκομμένες

2 φιλέτα αντσούγιας (σε ελαιόλαδο), στραγγισμένα και πολύ ψιλοκομμένα

1 κ.γλ. πολύ ψιλοκομμένο σκόρδο

2 κ.σ. πολύ ψιλοκομμένα ψητά κρεμμυδάκια

2 1/2 κ.γλ. φρέσκα φύλλα θυμαριού ψιλοκομμένα

4 κ.γλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

1 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος

1 μεγάλη πρέζα πιπέρι καγιέν

2 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

1 κ.γλ. ξίδι από sherry

Παρασκευή:

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά σε μία γαβάθα.

Σερβίρεται με:
Παϊδάκια, ζυμαρικά, ή την αλείφουμε σε ψωμί.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές