X

Σαλάτα με νάτσος

Μιλάνο 24/4/2000. Χαζεύοντας το φετινό ρret-a-ροrter στο χρυσό τετράγωνο της μόδας, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, είχε μια φαεινή ιδέα: να μεταφράσει τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας σε μενού. Ο σεφ του «Island» Γιάννης Γκελντής βάζει τις συνταγές.

Υλικά

Υλικά (για 4 άτομα)

1 κονσέρβα φασολάκια kidney

10 αγγουράκια τουρσί

1 άισμπεργκ

4 κολοκυθάκια

Λίγο κόλιαντρο

Κόκκινη, πράσινη και κίτρινη πιπεριά ντοματίνια νάτσος

Για τη βινεγκρέτ

100 ml ελαιόλαδο

40 ml μηλόξιδο

1 κ.σ. γλυκιά πάπρικα

1 αβγό

2 χαλαπένιο (μεξικάνικες πιπεριές)

Παρασκευή

Φτιάχνουμε τη βινεγκρέτ χτυπώντας στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί.

Σουρώνουμε τα φασόλια, κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές και το αγγουράκι.

Με τα χέρια τεμαχίζουμε το άισμπεργκ.σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τα υλικά μαζί με τη βινεγκρέτ και προσθέτουμε το κόλιαντρο και τα ντοματίνια ολόκληρα.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές