X

Σουβλάκι από μανιτάρια

Μιλάνο 24/4/2000. Χαζεύοντας το φετινό ρret-a-ροrter στο χρυσό τετράγωνο της μόδας, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, είχε μια φαεινή ιδέα: να μεταφράσει τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας σε μενού. Ο σεφ του «Island» Γιάννης Γκελντής βάζει τις συνταγές.

Υλικά

Υλικά (για 4 άτομα)

1 κιλό μανιτάρια πλευρότους

½ κιλό λευκά Σαμπινιόν ντε Παρί

16 αποξηραμένα μορίγ, μουσκεμένα σε νερό για ½ ώρα (Σημ. Τα βρίσκουμε σε delicatessen και καλά σουπερμάρκετ).

Παρασκευή

Σε ένα σουβλάκι περνάμε εναλλάξ τα μανιτάρια.

Τα ψήνουμε στο γκριλ, βρέχοντάς τα με λεμόνι και λάδι.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές