X

Τορατόρι (παγωμένη σούπα για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες στον θεσσαλικό κάμπο)

Καραγάτσnς, Τσίρκας, Μποστ, Ταχτσής, Καρυστιάνn, Καραπάνου, Ξανθούλnς, Μιχαλοπούλου. Βάζουμε σελιδοδείκτη στα Βιβλία τους και ανοίγουμε την κουζίνα τους! Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Τα αγαπημένα φαγητά των συγγραφέων μας», παρουσιάζουμε τις copyright συνταγές οκτώ best seller Ελλήνων λογοτεχνών - με σκηνικό τn fiction τους.

Υλικά

Υλικά

Γιαούρτι σακούλας

Αγγούρι

Σκόρδο

Λίγο μπαγιάτικο ψωμί

Καρυδόψιχα

Λάδι

Ξίδι

Φύλλα δυόσμου

Παρασκευή

Κάνουμε μια πηχτή σκορδαλιά με το σκόρδο, την καρυδόψιχα, το λάδι, το ξίδι και λίγο ψωμί.

Πριν τη σερβίρουμε, την αραιώνουμε με το γιαούρτι, παγωμένο νερό και ψιλοκομμένο αγγούρι.

Αν θέλουμε, προσθέτουμε 2-3 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα.

Μ.

Καραγάτσης: Τορατόρι

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές