Υλικά
Υλικά
1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury
100 γρ. σάουερ κράουτ ψιλοκομμένο
50 γρ. βούτυρο
50 γρ. μπέικον
50 γρ. σαλάμι
50 γρ. λουκάνικο Φραγκφούρτης
Αλάτι, πιπέρι
Σάλτσα ντομάτας (προαιρετικά)
Παρασκευή
Σοτάρουμε το σάουερ κράουτ με μπέικον σε βούτυρο μέχρι να μαλακώσει.
Αυτό θα αποτελέσει τη βάση της πίτσας.
Προσθέτουμε τα αλλαντικά και το τυρί, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε φούρνο για 15 λεπτά.
Εάν θέλουμε να δυναμώσουμε τη γεύση, στη βάση μπορούμε να προσθέσουμε και σάλτσα ντομάτας.
Σαλάμια, λουκάνικα, αλλαντικά γενικώς και ξινό λάχανο είναι σημεία αναφοράς για την τευτονική κουζίνα.