Υλικά
Υλικά
Ελιές Καλαμών
Ψιλοκομμένο σκόρδο
Δεντρολίβανο.
Φετούλες κρεμμυδιών
Μικρά ντοματάκια
Παρασκευή
Μαρινάρουμε ελιές Καλαμών (έχοντας αφαιρέσει προηγουμένως τα κουκούτσια) σε ελαιόλαδο, στο οποίο έχουμε από πριν ανακατέψει Ψιλοκομμένο σκόρδο και δεντρολίβανο.
Κατόπιν, τις περνάμε διαδοχικά στο σουβλάκι μαζί με φετούλες κρεμμυδιών ψωμάκια αλειμμένα με ελαιόλαδο πούλπα σκόρδου, καθώς και μικρά ντοματάκια που τα έχουμε βουτήξει σε λαδόξιδο.
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά περίπου για 10 λεπτά.