Υλικά
Υλικά
250 γρ. συκωτάκια πουλιών
350 γρ. μοσχαρίσιο κρέας
150 γρ. χοιρινό κρέας
200 γρ. μπέικον με το πάχος του
300 γρ. καπνιστό ζαμπόν ψιλοκομμένο
150 γρ.μανιτάρια ψιλοκομμένα
3 αβγά
1/2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
25 ml μπράντι
25 ml άσπρο ξηρό κρασί
Πράσινο και ροζ πιπέρι σε κόκκους
Φύλλα δάφνης τριμμένα
Λίγο θυμάρι
Λίγο quatre ,pices
Μερικές λωρίδες μπέικον
Παρασκευή
Βουτυρώστε μια μακρόστενη φόρμα και καλύψτε τη με τις λωρίδες του μπέικον.
Σοτάρετε τα μανιτάρια.
Στην κουζινομηχανή, αλέστε τα κρέατα.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί να ομογενοποιηθούν και αφήστε τα σκεπασμένα σε δροσερό μέρος για μία ώρα.
Βάλτε το μίγμα στη φόρμα, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε σε μπεν μαρί, σε μέτριο φούρνο, για μια ώρα και σαράντα λεπτά.
Μια παραλλαγή συνταγής της Delia Smith, που κάνει τις υπέροχες εκπομπές μαγειρικής στο BBC