Υλικά
Υλικά
2 φλιτζ. ζωμός κότας
2 φλιτζ. λάδι
1/4 φλιτζ. λεμόνι
1/4 φλιτζ. σιρόπι
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Βράζουμε το ζωμό της κότας σε μια κατσαρόλα, μέχρι να μείνει 1/2 φλιτζάνι.
Τον βάζουμε στο μπλέντερ και αρχίζουμε να χτυπάμε, ρίχνοντας λίγο λίγο το λάδι, για να δέσει η σάλτσα μας.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Σέρβις
Με γαύρο τηγανητό.
Στιλ
Θα πάθετε την πλάκα σας! Πού να φανταστείς ότι το μελωμένο λαδολέμονο θα μπορούσε να γίνει τόσο απίθανη παγωμένη κρέμα.
Δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις ότι πρόκειται όντως για σορμπέ λαδολέμονο και όχι για παγωτό λεμόνι.
Γιασάν, Χριστόφορε!