
Υλικά
Υλικά
20 ντολμαδάκια
15 φύλλα δυόσμο
1/2 φλιτζ. σιρόπι
Χυμός από 1 λεμόνι
Παρασκευή
Περνάμε από το μπλέντερ όλα τα υλικά και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Σέρβις
Με κρουτόν λεμονιού.
(Κόβουμε πολύ λεπτές φέτες ψωμί και τις πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και λάδι.
Τις βάζουμε στο φούρνο στους 160·C, μέχρι να γίνουν τραγανές).
Στιλ
Απίστευτο και όμως αληθινό! Όνειρο γαστρονομικής φαντασίας, καθώς το γιαλαντζί μετατρέπεται σε μια αισθησιακή κρέμα που μοσχοβολάει δυόσμο και...
Κωνσταντινούπολη.