
Υλικά
Υλικά
3 φλιτζ. χυμός παντζαριού
300 γρ. σοκολάτα-κουβερτούρα
2 φλιτζ. σιρόπι
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
Παρασκευή
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπεν μαρί.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το χυμό από το παντζάρι και εν συνεχεία τον αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σχεδόν στη θερμοκρασία της σοκολάτας.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και παγώνουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή.
Στιλ
Ξεχάστε τις παντζαροσαλάτες.
Μιλάμε για υπέροχη καινοτομία, που με την απίθανη γλύκα της θα κάνει τους σοκολατομανείς να γίνουν βαμμένοι παντζαρόφιλοι.