Υλικά
Υλικά
500 γρ. γιαούρτι
1 ματσάκι άνηθο
1/2 κρεμμυδάκι φρέσκο, σοταρισμένο σε λίγο λάδι
1 φλιτζ. σιρόπι
Χυμός από 1 1/2 λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Περνάμε όλα τα υλικά από το μπλέντερ, σουρώνουμε και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Σέρβις
Σουβλάκια κοτόπουλου σε τεκίλα-λεμόνι.
(Μαρινάρουμε λεπτές λωρίδες κοτόπουλου σε ένα μίγμα 3 μερών λαδιού, 1 λεμονιού και 1 μέρους τεκίλα -σημ.: την ανάβουμε πριν τη χρησιμοποιήσουμε, για να ξεθυμάνει λίγο το αλκοόλ της.
Τα αφήνουμε για ένα βράδυ στο ψυγείο και μετά τα ψήνουμε).
Στιλ
Απόλυτα ελληνικό, απίθανα δροσιστικό, απρόσμενα νόστιμο.
Χειροκρότημα για το πρωτότυπο άρωμα και τη γαστριμαργική λειτουργικότητα του.