Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
12 λωρίδες μπέικον
150 γρ. λεπτή μαύρη ζάχαρη
Παρασκευή
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Βάζουμε τη ζάχαρη σε ένα βαθύ πιάτο και πιέζουμε το μπέικον πάνω της, από τη μία και την άλλη πλευρά, για να κολλήσει καλά.
Έπειτα, απλώνουμε, αφήνοντας αρκετό χώρο μεταξύ τους, τις λωρίδες μπέικον πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Τις ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου ή μέχρι να γίνουν τραγανές.
Τις σερβίρουμε ζεστές και, προαιρετικά, ως συνοδεία στην «Ομελέτα για Brunch».
«Πριν αρχίσετε να σηκώνετε μύτες και φρύδια, θα ήθελα να πω ότι το συγκεκριμένο τραγανό, κόκκινο και νόστιμο πράγμα δεν πρέπει να το σνομπάρετε ποτέ.
Αυτά τα κομμάτια μπέικον είναι ότι πρέπει για finger food.
Και δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι λατρεύουμε τα παχυντικά φαγητά».