
Υλικά
200 γρ. τσιγαρίδες (κομμάτια καπνιστού χοιρινού)Υλικά για 4 άτομα
5-6 ντομάτες ώριμες φρέσκες και ψιλοκομμένες χωρίς σπόρους
6 αβγά
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Τηγανίζετε τις τσιγαρίδες σε χαμηλή φωτιά μέσα στο λίπος τους μέχρι να ροδίσουν προσθέτετε τις ντομάτες και τις σοτάρετε.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε τη σάλτσα για 15΄περίπου μέχρι να σωθούν οι χυμοί.
Σπάτε τα αβγά ένα ένα και τα ρίχνετε στη σάλτσα.
Με ξύλινο κουτάλι και απαλές κινήσεις μπρος πίσω σπάτε τα αβγά για να ψηθούν μέσα στη σάλτσα και να σχηματίσουν, όσο πήζουν, μικρές άσπρες και κίτρινες τουφίτσες.
Αλατοπιπερώνετε με προσοχή γιατί οι τσιγαρίδες είναι αρμυρές και σερβίρετε