Υλικά
υλικά
24 γαρίδες, αρκετά μεγάλες
από 50 ml: ε.π. ελαιόλαδο, τεκίλα, χυμό λάιμ
4 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
3 σκ.σκόρδο, λειωμένες
ελάχιστο πιπέρι καγιέν
2 κόκκινες πιπεριές σε κύβους
αλάτι, πιπέρι
παρασκευή
Πλένουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε στη μαρινάδα τις γαρίδες για 1-2 ώρες.
Αφαιρούμε από τη μαρινάδα γαρίδες και πιπεριές.
Τις περνάμε σε σουβλάκια ανά 4, εναλλάξ με κομμάτια πιπεριάς και τις ψήνουμε στο γκριλ, σε κοντινή απόσταση, για 3' από κάθε πλευρά.
Σιγοβράζουμε τη μαρινάδα για 3΄-4' και περιχύνουμε τις γαρίδες.
Σερβίρουμε με ρύζι και γαρνίρουμε με φέτες λάιμ ή λεμόνι.