Υλικά
υλικά
4 μισά στήθη κοτόπουλου
1/2 φλ.τσ. ζωμό κότας χλιαρό
6 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
1/3 φλ.τσ. φρέσκο κρεμώδες τυρί
2 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρωδικά (μαϊντανό, βασιλικό, κόλιαντρο, εστραγκόν κ.λ.)
1-2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1/3 φλ.τσ. λευκό κρασί
4 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
παρασκευή
Διαλύουμε στο ζωμό τη μουστάρδα, το τυρί και τα μυρωδικά.
Χωρίζουμε οριζόντια στη μέση το κάθε κομμάτι κοτόπουλου, ώστε να προκύψουν λεπτότερες φέτες.
Τις αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, για 6' από κάθε πλευρά περίπου, χαμηλώνοντας τη φωτιά στη μέση του ψησίματος.
Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε τη σάλτσα της μουστάρδας και το σκόρδο και αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά 3'-5', να πάρει τη γεύση και να πήξει ελαφρά η σάλτσα.
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι, που έχουμε βράσει παράλληλα.