Υλικά
υλικά
1 δόση ζύμης για μέτρια πίτσα
1 φλ.τσ. φουντίτσες μπρόκολου, βρασμένες al dente
1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα σε φέτες
100 γρ. κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια
6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
4-5 λεπτές φέτες προσούτο
λίγο ελαιόλαδο
πιπέρι
παρασκευή
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220ο.
Ανοίγουμε τη ζύμη και την απλώνουμε σε λαδωμένο ταψάκι πίτσας.
Μοιράζουμε τα κομμάτια των τυριών , το μπρόκολο και τα τοματίνια και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ρίχνουμε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και ψήνουμε την πίτσα 15'-20΄, ανάλογα με τη ζύμη, ελέγχοντας αν έχει ψηθεί από κάτω.
Απλώνουμε τις φέτες του προσούτο από πάνω και σερβίρουμε.