X

Ραϊτα (ινδική σαλάτα)

Υλικά

υλικά

1 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι απλό, πλήρες

1 φλ.τσ. αγγούρι κομμένο σε μικρά κυβάκια

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο

1/3 κ.γ. κίμινο τριμμένο

αλάτι, πιπέρι

παρασκευή

Αφήνουμε το κομμένο αγγούρι να στραγγίξει σε σουρωτήρι αρκετή ώρα.

Κατόπιν ανακατεύουμε όλα τα υλικά και δοκιμάζουμε το αλάτι.

Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο, σκεπασμένη με μεμβράνη, μέχρι το σερβίρισμα.tips: η ραϊτα, που συνοδεύει όλα τα ινδικά φαγητά και κυρίως τα καυτερά, γίνεται και με φρέσκο κόλιαντρο, αντί γιά δυόσμο.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές