Υλικά
υλικά
800 γρ. αρνίσια παϊδάκια πάχους 1 1/2 εκ.
200 ml λευκό κρασί
12 τοματίνια
1 κ.σ. φυλλαράκια δεντρολίβανου
1 κ.γ. ρίγανη
1/2 φλ.τσ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
παρασκευή
Βάζουμε τα παϊδάκια σε βαθύ και απλωτό σκεύος και τα σκεπάζουμε με το κρασί και το ελαιόλαδο.
Τα αφήνουμε σε αυτή τη μαρινάδα 40'.
Ανάβουμε το φούρνο στις αντιστάσεις στους 200ο.
Στραγγίζουμε τα παϊδάκια και τα ανακατεύουμε καλά με αλατοπίπερο, το δεντρολίβανο και τη ρίγανη.
Τα απλώνουμε σε σχάρα επάνω από ταψί.
Βάζουμε ανάμεσα τα τοματίνια, κομμένα στη μέση, ανάποδα.
Σκορπίζουμε επάνω τα ψίχουλα .
Τα ψήνουμε 12'-14' από κάθε πλευρά.
Τα σερβίρουμε αμέσως με πράσινη σαλάτα και πατάτες τηγανητές ή του φούρνου.